Radioguru vandt Prix Radio 2013

Prisen understreger, at produktionsselskabet er de seneste års mest prisvindende.

[column_one_half]

”Reklamen er sjov og tager lidt strøm på en tendens, vi alle ligger lidt under for. Det er hele cafe latte segmentet, der får et kærligt svirp”.

Det var juryens vinder-begrundelse ved Prix Radio Award, da radiobranchens pris for årets bedste nationale radioreklame blev uddelt lørdag aften i København.

Radiospottet var et af tre spots for OK Plus, som alle starter med en lille sjov dialog, spillet af de to mandlige skuespillere fra DR2-satiren Krysters Kartel, Brian Lykke og Troels Malling.

Det var Ulrik Feldskov Juul, den nu tidligere kreative direktør hos Zupa Recommended, der stod bag idé og tekst, mens casting, instruktion og produktion var lagt i hænderne på Palle Bo fra Radioguru.

Vi valgte at benytte de to Krysters Kartel-drenge, dels fordi de bare er sjove, og dels fordi de kender hinanden og hinandens timing rigtig godt.

[/column_one_half] [column_one_half_last]

Prix Radio 2013

[/column_one_half_last]

Lyt til vinderspot her:

OK Plus

NOMINERET TIL ÅRETS REGIONALE RADIOREKLAME

Radioguru var også nomineret til prisen i kategorien, Årets Regionale Radioreklame for et spot for Randers FC.

Lyt til spot her:

Randers FC

Dette års award understreger dermed, at produktionsselskabet er de seneste års mest prisvindende. Siden 2010 har Radioguru siddet tungt på Prix Radio Awards med 11 af 19 mulige finalepladser og fire vindere, en Creative Circle Award og en finaleplads ved Cannes Lions.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/6/b/0/radioguru.dk/httpd.www/wp-content/themes/flatsome/inc/shortcodes/share_follow.php on line 29