PODCAST LØSNINGER

Radioguru kan hjælpe dig med at komme i gang med at podcaste – eller hjælpe dig med at optimere og vedligeholde den podcast, du allerede har startet. Her finder du forskellige løsninger.

ABONNEMENT, DER DÆKKER DET HELE

Du har nemt ved at tale, du meget på hjertet og måske adgang til nogle spændende gæster.

Men du har ikke så meget styr på, hvordan du får god lyd, så din podcast kommer til at lyde lige så professionelt som de radioprogrammer og andre podcasts du skal konkurrere med. 

Vi sørger også for distributionen af din podcast, så du sikrer dig, at den er tilgængeligt overalt, hvor din målgruppe lytter. 

Perfekt løsning til dig, der vil udgive en episode om ugen. 

Abonnement med op til fem episoder om måneden:
6.900 kr. pr. måned.

SE MERE

FØRSTEKLASSES PRODUKTION

Du er allerede i gang med din podcast, og nu er det tid til at tage den til det næste niveau. Du har med andre ord brug for en professionel i dit ringhjørne til at forbedre kvaliteten og sikkert også aflaste dig med alt det arbejde, der følger med efter du har indspillet dine episoder. 

Med denne løsning optager og leverer du de rå lydfiler og giver nogle generelle instruktioner til, hvad du ønsker redigeret.

Herefter overlader du resten til os.. 

Vi redigerer til færdige episoder og sikrer, at de offentliggøres til alle de relevante podcast-platforme og sociale medier.

Fast pris baseret på 10-afsnit blok:
1.690 kr. pr. episode.

SE MERE

VI PODCASTER FOR DIG

Der har aldrig været et bedre tidspunkt at starte en podcast. Det ved du, men du har ikke tiden (og måske heller ikke evnerne) til selv at planlægge og være studievært på den. 

Vi kan vi tilbyde kvalitetsværter (uanset sprog), udvikle historie og manuskript, foretage professionel sound-design og redigering og alt andet til en nøglefærdig podcast, som vi også sørger for bliver udgivet og distribueret.

Serie på 3 til 10 episoder med alt inklusive:
Fra 32.500 kr.

SE MERE