KURSER OG WORKSHOPS

Radioguru arbejder med uddannelse af dem, der gerne vil lave bedre radioreklamer. Her er et par af mulighederne:


LYNKURSUS FOR SALGSAFDELINGEN

Gør et møde for sælgere ekstra spændende med dette lynkursus for sælgere, som kan holdes på en enkelt aften eller formiddag. Læs mere her.


WORKSHOP FOR SALGSAFDELINGEN

Lær på denne spændende dag, hvordan du hjælper dine annoncører med at udforme radiospots, der er mere effektive. Og mere lytteværdige, så du ikke skræmmer lyttere væk. Læs mere her.


RADIOTEKST MASTERCLASS

Du er tekstforfatter på en radiostation og får hver dag til opgave at sprøjte massevis af tekster ud. Der går let lidt samlebånd over det. Eller også sidder du på et reklamebureau og har udfordringer med radio – fordi du laver for lidt. Uanset hvad, så kan Radioguru hjælpe dig med at oparbejde nogle teknikker for, hvordan du skriver bedre tekster. Læs mere her.


BEDRE RADIOREKLAMER KURSUSFORLØB

Lad Radioguru, Palle Bo sammensætte et kursusforløb for radiostationens medarbejdere. Læs mere her.


ELLER MÅSKE NOGET SKRÆDDERSYET

Det kan også være, at du har behov for noget helt specielt.


ET EKSEMPEL:

I foråret 2019 gennemførte Radioguru to kursusdage på Radio Alta i det nordlige Norge. Radio Alta er en del af Mediehuset Altaposten, og med i kurset var sælgere og producere.

Formålet var at minde om, hvad radiomediet er god til og gøre reklameblokken mere interessant at lytte til – til fordel for annoncørerne, lytterne og dermed radiostationen.

”Alle, både selgere og produsenter, fikk veldig mye ut av kursdagene.
Merker allerede forskjell på hvordan selgerne argumenterer for radioreklame når de skal selge. Fokuset er endret fra puch-salg til rådgivning og anbefalinger basert på det de lærte på kurset. Ser det gir dem selvtillit i salgsprosessen.
Når det gjelder produksjonsgutta så fikk du nok åpnet noen øyne. Dem tenker på en helt annen måte og er veldig fokusert på ET budskap, bevist på bruk av lyd og ikke være redd for lengden på reklamen.
To veldig bra kursdager som jeg kan anbefale til andre!”

Yngve Reginiussen
Markedssjef, Mediehuset Altaposten

I en uformel form med plads til spørgsmål, kommentarer og masser af eksempler, gennemgik vi ”Radioreklamens 10 Bud & 7 Dødssynder”.

Forud for kurset havde Radio Alta tilsendt 5-10 af deres egne radiospots til Radioguru. Ud på eftermiddagen gav Palle Bo feedback på, hvad der var godt, og hvad der kunne forbedres. Men på dette tidspunkt var alle faktisk selv i stand til at påpege det – med hvad de havde lørt om formiddagen.

Sidst på eftermiddagen arbejdede deltagerne med praktiske eksempler. De fik stillet en opgave, som de i grupper udviklede idéer og skrev tekster til.

Dagen inden havde vi fokus på at indrykke kampagnen på den rigtige måde. For én ting er, at du producerer bedre radioreklamer med en god idé, som fanger lytternes opmærksomhed og kommunikerer budskabet på en måde, der fokuserer på fordelene for dem, der skal købe dit budskab. Men hvis du indrykker din kampagne forkert, så kan det hele være spildt på gulvet. Derfor bør du indrykke med omtanke.

Dette kursus var sammensat specielt for Radio Alta og Mediehuset Altaposten. Kontakt Radioguru, hvis du er interesseret i noget lignende og høre om mulighederne.


KONTAKT RADIOGURU

mail@radioguru.dk
TELEFON: +45 70 275105
MOBIL: +45 40 105 105