SPEAKS

Det findes, så vidt jeg ved, overalt i verden: Reklamespeakere, der taler ”reklamsk”, som vi kalder det. Du kender den helt sikkert – måden at tale på, som man kun taler i reklamer. Denne lidt syngende, overfriske måde, som bare er så irriterende at lytte til.

I bogen “Guide til bedre radioreklamer” blev et helt kapitel dedikeret til dette emne. Du kan lytte til det her:

Radioguru bruger kun stemmer, der forstår dette. Stemmer, der er “sprøde” og tydelige, men mest af alt forstår at kommunikere et budskab. For det er det, der er det vigtigste. Speakere skal formidle en tekst, så den bliver opfattet af lytterne.

Ud over at finde stemmer til radioreklamer finder og optager vi også de helt rigtige stemmer til online-videopræsentationer og til TV- eller biografspots.

I årevis har vi hjulpet med at finde de helt rigtige stemmer. Kunderne til f.eks online præsentationer tæller alt fra Vestas, Sensodyne, Grundfoss, Siemens Windpower til Midt Trafik og SE.

RADIOGURU KAN HJÆLPE

Send en mail eller ring til Radioguru og fortæl lidt om hvilken type stemme, leder du efter og hvor skal det bruges. Så sender vi stemmeprøver og et budget.

MAIL: speak@radioguru.dk
TELEFON: 40 105 105

Se vejledende priser her