OM RADIOGURU, PALLE BO

Palle Bo har produceret radio i hele sit voksne liv. Med en baggrund i reklamebranchen startede han med at lave radio i 1985, og er medstifter af Radio ABC Gruppen, der blandt andet driver 17 radiostationer.

Han er manden bag TelefonJokes, som han producerede som et syndikeret program på 25 regionale radiostationer, så på DR P3 og til sidst i TV3+.

I sin radiokarriere har han været radiovært, producer, salgschef, programchef, radiochef og nu også RadioVagabond.

RADIOGURU:

Siden 2007 har han drevet firmaet Radioguru, som producerer radioreklamer, podcasts og anden lydproduktion som f.eks. speaks og lydsider til tv-/biograf reklamer og online videoer.
Derudover holder han foredrag og afvikler kurser og workshops for radiostationer og reklamebureauer.

AWARDS:

Som produktionsselskab har Radioguru vundet Prix Radio fem gange i perioden 2010-2015.
Radioguru var også finalist ved Cannes Lions i 2011 og vandt en Creative Circle Award i 2012.
Se liste over awards her.

PODCASTING:

Palle Bo er podcaster og var med fra starten. Han lavede sin første podcast i 2006 og siden har han produceret en lang række for sig selv og flere for kunder.
Blandt andet har han produceret to sæsoner af The LEGO® Technic Podcast i 2018.
Se mere om Branded Podcasts her.

FORFATTER:

I 2016 udgav Palle Bo bogen “Guide til bedre radioreklamer“. Her gennemgår jeg, hvordan man producerer og indrykker radiokampagner, der virker bedre. Bogen er tilgængelig som lydbog ganske gratis i Radioguru Podcast.

FOREDRAGSHOLDER & UNDERVISER:

Palle Bo holder foredrag om radio, kreativitet, podcasting og om livet som digital nomade.
Han har været på scenen i Canada, Tjekkiet, Danmark, Finland, Tyskland, Storbritanien, Grønland, Indien, Iran, Irak, Norge, Rusland, Slovakiet, Sydafrika, Bahamas, Nederlandene and the USA.
Se mere om kurser og foredrag her.

RADIOVAGABOND:

I juli 2016 startede Palle Bo sit liv som digital nomade. Han solgte alt – sit hus, sin bil og alle sine møbler og begav sig ud på en rejse med det mål at besøge alle lande i verden.
Det betød dog ikke slutningen på Radioguru – tværtimod. For med en computer, internetforbindelse og et studie i København er muligt at arbejde, hvor som helst.
Han bliver blot inspireret af at lytte til radio i andre lande og i mødet med andre kulturer.

REJSEPODCAST:

Han dokumenterer sin rejse i Radiovagabond Podcast, der udkommer på både dansk og engelsk. I begyndelsen af sin rejse lavede han desuden et ugenligt indslag til DR P1. “Palle Alene Rundt i Verden” kan stadig hentes som podcast.