OM PALLE BO

Jeg har produceret radio i hele mit voksne liv. Med en baggrund i reklamebranchen startede jeg med at lave radio i 1985, og er medstifter af Radio ABC Gruppen, der blandt andet driver 17 radiostationer.
Jeg er manden bag TelefonJokes, som jeg producerede som et syndikeret program på 25 regionale radiostationer, så på DR P3 og til sidst i TV3+. Jeg har været radiovært, producer, salgschef og radiochef på Nordjyske Medier.

RADIOGURU:
Siden 2007 har jeg drevet firmaet Radioguru, hvor jeg producerer radioreklamer, podcasts og anden lydproduktion som f.eks. speaks og lydsider til tv-/biograf reklamer og online videoer.
Derudover holder jeg foredrag og afvikler kurser og workshops for radiostationer og reklamebureauer.
AWARDS:
Som produktionsselskab har Radioguru vundet Prix Radio fem gange i perioden 2010-2015.
Jeg var finalist ved Cannes Lions i 2011 og vandt en Creative Circle Award i 2012.
Se liste over awards her.
PODCASTING:
Jeg er podcaster og var med fra starten. Jeg lavede min første podcast i 2006 og siden har jeg produceret en lang række for mig selv og flere for kunder.
Blandt andet har jeg produceret to sæsoner af The LEGO® Technic Podcast i 2018.
Se mere om Branded Podcasts her.
FORFATTER: I 2016 udgav jeg bogen “Guide til bedre radioreklamer“. Her gennemgår jeg, hvordan man producerer og indrykker radiokampagner, der virker bedre. Bogen er tilgængelig som lydbog ganske gratis i Radioguru Podcast.
FOREDRAGSHOLDER:
Jeg holder foredrag om radio, kreativitet, podcasting og om livet som digital nomade.
Jeg har været på scenen i Canada, Tjekkiet, Danmark, Finland, Tyskland, Storbritanien, Grønland, Indien, Iran, Irak, Norge, Rusland, Slovakiet, Sydafrika, Bahamas, Nederlandene and the USA.
Se mere om kurser og foredrag her.
RADIOVAGABOND:
I juli 2016 startede jeg mit liv som digital nomade. Jeg solgte mit hus, min bil og alle mine møbler og begav mig ud med det mål at besøge alle lande i verden.
Det betød ikke slutningen på Radioguru – tværtimod. For med en computer, internetforbindelse og et studie i København er det ingen sag at arbejde hvor som helst. Jeg bliver blot inspireret af at lytte til radio i andre lande og møde andre kulturer.
REJSEPODCAST:
Jeg dokumenterer min rejse i Radiovagabond Podcast, der udkommer på både dansk og engelsk.
I begyndelsen af min rejse lavede jeg desuden et ugenligt indslag til DR P1. “Palle Alene Rundt i Verden” kan stadig hentes som podcast.