OM PALLE BO

Palle Bo er oprindelig uddannet på reklamebureau, men har siden 1985 haft en alt overskyggende passion for at lave radio. Han har lavet et hav af traditionelle udsendelser som studievært og utallige timers reportager.

I den sidste halvdel af 90’erne bevægede han sig mere over i den kommercielle produktion og kom i 1999 til det københavnske produktionsselskab Serious Radio Business. Fem år senere blev han hentet til NORDJYSKE Medier, hvor han sad som radiochef i 2 år.

I flere år har han været kendt som manden bag ”TelefonJokes” først på 25 lokalstationer, så en periode i ”Go’ Morgen P3” og en kort tur tilbage i manegen i 2009 i TV3+ programmet ”Fodbold for fan”. Det blev til ca. 300 TelefonJokes og 3 CD udgivelser.

radioguru_300

Hans nuværende firma Radioguru, som han startede i slutningen af 2006, er et produktionsselskab, der arbejder med lyd- og radioreklameproduktion fra strategisk idéudvikling, tekstarbejde til casting, instruktion af færdige kampagner. Siden 2010 har Radioguru været Danmarks mest prisvindende produktionsselskab med bl.a. fem Prix Radio Awards (og 12 af 20 mulige finalepladser), en Creative Circle Award og en finaleplads ved verdens fineste prisuddeling, Cannes Lions.

Udover produktion afholder han foredrag og workshops om kreativitet og radioreklamer for radiofolk, reklamebureauer og annoncører overalt i Danmark og i lande som England, Holland, Tyskland, Sverige, Norge, Finland, Rusland, Indien, Iran, Irak, Sydafrika og Moskva.

I 2016 udkommer bogen ”Guide Til Bedre Radioreklamer” først på dansk og siden på engelsk.